Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

Vevőreklamációk

A VEVŐ ISMERTETÉSE:

Az Exact Systems ügyfele a világ tíz legnagyobb, vezető autóipari beszállítóinak egyike. Biztonsági öveket, rögzítő öveket, szabályozókat, számos légzsákot és légzsák modulokat gyárt.

 

A PROBLÉMA LEÍRÁSA:

Az Exact Systems részlege problémát jelzett az egyik, egy olaszországi vevőnek szállított termék kapcsán. A probléma bonyolultsága miatt a legjobb megoldás az volt, hogy végrehajtják egy olyan személy kirendelését, illetve ideiglenes áthelyezését a vevőhöz, aki ismeri a terméket és a probléma lehetséges megoldási módjait. Az egyik alkotóelemet is le kellett cserélni, ezért nagyon fontos volt a gyors beavatkozás.

 

MEGOLDÁS:

Az Exact Systems, az üzemmel folytatott hosszú távú együttműködése miatt, különösen ismerte a termékeket, és a termékhez társuló minőségi problémákat. Emiatt hozta azt a döntést, hogy együttműködik. Kevesebb, mint 24 órán belül elkezdte az Exact Systems egyik tapasztalt mérnöke az átvizsgálást és a hibás alkotóelemek kicserélését az olaszországi vevő üzemében. Végül, a beszállító közölte a probléma részleteit, ezzel lehetővé tette a jövőbeli ismételt előfordulás valószínűségének kiküszöbölését.

 

ELŐNYÖK:

Annak köszönhetően, hogy a terméket jól ismerő személy azonnal reagált a problémára, és hatékonyan megoldotta a helyzetet, a vevő szemében sikerült megőrizni a beszállító jó hírnevét, arculatát. Az üzem sikeresen bizonyította a vevője felé, hogy képes magas színvonalú megoldást találni még akkor is, ha probléma merül fel az általa beszállított termék minőségét illetően.

Az Exact Systems bevonásának kulcsfontosságú előnyei:

  • A gyártóüzem jó hírnevének megőrzése
  • Az ügyfélnél a gyártási ciklusba való beavatkozás elkerülése
  • Gyors reagálás a problémára