Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

Vevőszolgálat

60 perc
 • Kapcsolat a szállítóval

  Ha az ellenőrzés a szállítótól kapott alkatrészeket érinti, miután megkaptuk a rendelést Önöktől, közvetlenül a szállítónak továbbítjuk az információt- a szolgáltatás finanszírozója

  Kapcsolat a szállítóval
 • Rendelés elfogadása

  Minden egyes Ügyfelünknek kijelölünk egy Koordinátort (szolgáltatás az üzemben), akinek a szolgáltatás iránti igényeiket tudják továbbítani az Ügyfeleink (emailben vagy telefonbeszélgetés által).

  Rendelés elfogadása
 • Megrendelés teljesítésének kezdete

  A Koorditánor az a személy, akinek a felelőssége alá tartozik elkezdeni a tevékenységet 60 percen belül, az Ügyfél által kapott tájékoztatástól számítva. Elméletileg pár percen belül lehetséges elkezdeni a szolgáltatást (a Koordinátor állandó jelenléte/ Ellenőr az üzemben). Ellenőreink

  felveszik a kapcsolatot egy személlyel az Önök cégétől, akikkel együtt kidolgozzuk a részletes kritériumait és követelményeit minden egyes rendelésnek. Az adott utasítások alapján, a koordinátor kitölti az ellenőrzési előírásokat.

  Megrendelés teljesítésének kezdete
 • Megbízás végrehajtása

  A megállapodás után a rendelés részletezése alapján, a koordinátor összegyűjti az alkatrészeket ellenőrzésre és a kijelölt helyen elkezdik a hatékony munkát a megfelelő létszámú minőségellenőreinkkel.

  Megbízás végrehajtása
 • Megbízás teljesítése

  Közvetlenül a megrendelés teljesítése után, az alkatrészeket átadjuk az ügyfelünknek, és koordinátorunk megírja a jelentést. Minden csomag elemeit megfelelően jelöltük, így nem lesz probléma azok azonosításával a jövőben.

  Megbízás teljesítése
 • Napi jelentések

  A koordinátor kitölti a Napi Riport nyomtatványt és átadja az ügyfélnek. 

  A nyomtatvány magába foglalja az összes információt az elvégzett szolgáltatásokkal kapcsolatban (ellenőrzött alkatrészek száma-OK-NOK, hibák’ pareto etc.)

  Napi jelentések
 • On-line jelentések

  Ügyfeleink, valamint Szállítók, hozzáférhetnek az extranethez, melynek köszönhetően ellenőrizni tudják az általunk elvégzett eredményeket és a szolgáltatásokat érintő adatokat a nap 24 órájában.

  On-line jelentések
 • Szervíz megvalósítása

  Közvetlenül a megrendelés teljesítése után egy szolgáltatás értékelést küldünk a szállítónak egy számlamásolattal együtt, melynek az eredeti példányát azonnal postázzuk.

  Szervíz megvalósítása
minőségi probléma probléma megoldva