Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

Történelem

 • 2016

  Kína : Exact Systems az első lengyel vállalat, amely minőségügyi szolgáltatásokat (félkész- és késztermék ellenőrzés) nyújt az országban. Kína a globálisan a tizenkettedik, ezen belül az első Európán kívüli ország az Exact Systems lokációit tekintve.

 • 2014

  Az Exact Systems fennállásának 10. évfordulóját ünnepli! Elindítja a Minőségügyi Akadémiát – ez egy innovatív oktatási projekt, amely a minőségellenőrök képesség-, illetve készségfejlesztését tűzte ki célul.

 • 2013

  Az Exact Systems alkalmazottai összességében 10 millió órányi tapasztalatra tettek már szert eddig az ügyfeleikkel. Az Exact Systems Romániában és az Egyesült Királyságban is céget alapít.

 • 2012

  Az Exact Systems a Norwid KS Czestochowa röplabda csapat fő szponzora. Az Exact Systems létrehozza Vállalatát Törökországban. Törökországi vevői többek között: a BOSCH TERMOTEKNIK SAN. VE TIC. A. S.; Ege Endustri ve Ticaret A. S.; EGE FREN A. S.; Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A. S.; Schneider Elektrik Sanayi ve Ticaret A. S.; Vestel Beyaz Esya A. S.; ZF Lemförder Aks Modülleri Sanayi ve Ticaret AS

 • 2010

  Az Exact Systems létrehozza a Vállalatot Oroszországban. Oroszországi ügyfelei többek között: az AUTOFRAMOS; Automotive Lighting; Benteler Automotive Kaluga; BSH / FPbK, Saint-Petersburg; Cummins LLC; Faurecia Automotive Development LLC; Gestamp Severstal Kaluga; Gonvarri Severstal Kaluga; HP Pelzer; Lear Kaluga; Magna Cosma LLC; Magna Technoplast Kaluga; Nissan Manufacturing Rus Llc.; Volkswagen Group Rus.

 • 2009

  Az Exact Systems elkezdi működését Németországban. Jelenleg olyan társaságokhoz tartozik, mint: az Automotive Cluster Ostdeutschland (ACOD); Verbundinitiative Automobilzulieferer Sachsen (AMZ); RKW Sachsen; Industrie-und Handelskammer Dresden. Németországban ügyfelei: Boryszew Kunststofftechnik Deutschland GmbH; AUDI Ingolstadt; Bergi Plast; BMW AG; Brose Fahrzeugteile GmbH & Co. KG. Kommanditgesellschaft; Continental AG; Fischer-Galvanik; Franz Oberflächentechnik GmbH & Co. KG. KG; GM Tec; Logo Chrome GmbH.

 • 2008

  A Vállalat elnyeri az első „Gazele Biznesu”, dinamikusan fejlődő vállalakozásoknak járó díját. Az Exact Systems a Business Centre Club tagjává válik.

 • 2007

  A Vállalat beruházási megállapodást ír alá a Work Service társasággal – amely a Vállalat új többségi részvénytulajdonosa lesz.

 • 2006

  A Vállalat együttműködést kezd a Volkswagen és a Fiat Auto lengyelországi gyáraival. Terjeszkedés a külföldi piacokon is: létrehozza a Vállalat első cégeit a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. A Cseh Köztársaságban a Vállalat ügyfelei:  Alfa Plastik a.s.; Bang & Olufsen s.r.o.; Brembo Czech s.r.o.; Brose, s.r.o.; DAS Czech Republic s.r.o.; Donghee Czech s.r.o.; ITT Holdings Czech Republic s.r.o.; Hyundai Motor Manufacturing Czech Republic; Karsita Holding s.r.o.; Karsita Lisovny s.r.o.; SKODA Auto a.s. Szlovákiában a Vállalat ügyfelei között szerepelnek: az AUDI; Bourbon AP Dolny Kubin, s.r.o.; Grupo Antolin Žilina s.r.o.; Hella Slovakia Signal-Lighting s.r.o.; INA Schaeffler Kysuca; Johnson Controls Lozorno; KIA Motors Slovakia; TI - Hanil Slovakia; TRW Automotive; Volkswagen Bratislava.

 • 2005

  Az  Exact Systems fiókirodákat nyit Czestochowa-n kívül (Gliwice-ben, Mielec-ben, Wroclaw-ban és Poznan-ban). A Vállalat új igazgatótanács tagja, és alelnöke - Lesław Walaszczyk.

 • 2004

  Az első Det Norske Veritas által kiadott tanúsítvány. Lengyelországban az első olyan vállalat, amely online beszámoló rendszerrel, az Extranettel rendelkezik. Az Exact Systems a Lengyel Autóipari Kamara tagjává válik.

 • 26.01.2004

  Megalakul az Exact Systems, egy újító ötlettől vezérelve, hogy a Lengyelországban gyorsan fejlődő autóiparban felmerülő minőségügyi problémákra megoldást találjon. A Vállalat Czestochowa-ban kezdte meg működését, mely ma is a Vállalat központja. A Vállalat első ügyfelei a sziléziai tartománybeli üzemek voltak.