Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

Munkaköri leírás

Minőségellenőr

Minőségellenőr az a személy, akinek az a feladata, hogy elrendelje az alkatrészek, alkotóelemek és...

tovább
Minőségellenőr

Minőségellenőr az a személy, akinek az a feladata, hogy elrendelje az alkatrészek, alkotóelemek és késztermékek ellenőrzését, javítását és válogatását, az Ügyfél által megadott szempontok figyelembe vételével. A minőségellenőrnek különleges manuális készségekkel, képességekkel kell rendelkeznie, annak érdekében, hogy az előírásoknak és utasításoknak megfelelően tudjon dolgozni, ismernie kell a mérési eljárásokat, valamint képesnek kell lennie a műszaki rajzot értelmezni. Minőségellenőri munkakörben alkalmazott személynek jártasnak kell lennie a tolómérő, vastagság, illetve hézagmérő, vagy mikrométer használatában, valamint részt kell vennie minden megrendelés megvalósításában. Fiatal, ambiciózus, és az önképzésre, én-fejlesztésre lelkesen vállalkozó személyek bizonyulnak a legalkalmasabbnak e munkakör betöltésére.

Minőségügyi Koordinátor

Minőségügyi Koordinátor feladata az Ügyfél által leadott megrendelések...

tovább
Minőségügyi Koordinátor

Minőségügyi Koordinátor feladata az Ügyfél által leadott megrendelések végrehajtásának szervezése és felügyelete, valamint felelős az alárendelt Minőségellenőr csapat munkájának koordinálásáért.  Koordinátorként alkalmazott személy főbb feladatai közé tartozik, hogy gondoskodjon a megrendelések megfelelő végrehajtásáról, a minőségi szabványok betartásáról, az Ügyfél és a Vállalat belső követelményeinek megfelelő dokumentálásról. A koordinátor a felelős a szolgáltatás minőségének módszeres tökéletesítéséért, a minőségügyi problémák megoldásáért, a kijavító és megelőző intézkedések végrehajtásáért, illetve megvalósításáért, valamint az Ügyféllel való folyamatos kapcsolattartásért, a megrendelés végrehajtást és annak elszámolását is beleértve. Erre a munkakörre a rendszerető emberek bizonyulnak alkalmasnak.

Rezidens Mérnök

Rezidens Mérnök képviseli az Ügyfelünket az alkatrészt kapó fél üzemében. Rezidenseink legfőbb...

tovább
Rezidens Mérnök

Rezidens Mérnök képviseli az Ügyfelünket az alkatrészt kapó fél üzemében. Rezidenseink legfőbb feladata, hogy gondoskodjanak adott gyártás minőségének megfelelő színvonaláról és a potenciális problémák azonnali megoldásáról. A minőségi problémákra történő azonnali reagálás révén a rezidens mérnök a kár kockázatát csökkenti, hogy ez által is megóvja az általa képviselt társaság jó hírnevét. Analitikus gondolkodásmódú, jellemzően kreatív, és jó interperszonális kapcsolatot kiépíteni és fenntartani képes személy bizonyul alkalmasnak e munkakör betöltésére.