Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

Jogi nyilatkozat

A jelen weboldal felhasználási feltételeit a jelen Jogi nyilatkozat tartalmazza; a felhasználási feltételek a weboldal minden felhasználójára vonatkoznak. A jelen weboldal használatával a felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

Felhasználási feltételek

  1. Az Exact Systems weboldalának tartalma szerzői jogi oltalom alatt áll. A weboldal tartalma kizárólag az Exact Systems személyes felhasználásra adott írásos beleegyezése birtokában többszörözhető, terjeszthető és adható ki. Minden, a szerzői jogot sértő cselekmény tilos.
  2. Az Exact Systems weboldalán található kereskedelmi nevek, cégnevek és egyéb megjelölések bejegyzett védjegyek és/vagy a tulajdonosaik által meghatározott megjelölések, amelyek kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek feltüntetésre.
  3. A jelen weboldal tartalmát – ideértve annak szöveges, ill. képi tartalmát, valamint a rajta található felvételeket és videókat – tilos az Exact Systems előzetes írásos beleegyezése nélkül akár személyes, akár kereskedelmi használat céljából terjeszteni, módosítani, továbbítani, elküldeni vagy felhasználni. A jelen weboldalon látható mindennemű tartalom vonatkozásában – eltérő rendelkezés hiányában – azt kell vélelmezni, hogy az szerzői jogi védelemben részesül, és hogy az az Exact Systems előzetes írásos beleegyezése hiányában kizárólag a jelen Felhasználási Feltételekben vagy a weboldal szövege szerint meghatározott módon használható fel.
  4. Az Exact Systemsnek nem áll módjában szavatolni azt, hogy a jelen weboldal tartalmának felhasználása nem sérti más személyek jogai által védett érdekeit.
  5. Annak ellenére, hogy az Exact Systems minden tőle elvárható erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a jelen weboldalon közzétett információk pontosak és időszerűek legyenek, a weboldalon változatlan formában közzétett szövegekért nem vállal felelősséget. Az Exact Systems nem vállal felelősséget a jelen weboldal használatának következményeiért és utóhatásaiért. Az Exact Systems így különösen nem vállal felelősséget a weboldalon közzétett információk pontosságáért, teljes körűségéért, az adott célnak való megfelelőségéért, időszerűségéért, vagy azok átfogó jellegéért. Az Exact Systems nem vállal felelősséget a jelen weboldal böngészése során, vagy a jelen weboldalon szereplő bármely adat letöltése révén a felhasználó elektronikus eszközeiben bekövetkező bármilyen kárért, ill. vírusfertőzésért. Az Exact Systems fenntartja jogát arra, hogy a jelen weboldal vagy annak egy része működését felfüggessze, illetve hogy azt a továbbiakban ne bővítse. Az Exact Systems nem vállal felelősséget a jelen weboldal vagy annak egy része működésének – a saját alkalmazottai vagy harmadik felek tevékenységéből és/vagy mulasztásából eredő – leállásáért vagy meg nem újításáért.
  6. Az Exact Systems weboldala szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat tartalmaz. A jelen weboldalon feltüntetett információk szigorúan tájékoztató jellegűek. A jelen weboldalon feltüntetett információk nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv meghatározása szerinti ajánlatnak.
  7. Az Exact Systems ezúton kijelenti, hogy a jelen weboldalon szereplő szolgáltatásokat, valamint a rajta linkelt weboldalakat – kivéve, ahol ez külön feltüntetésre került – nem az Exact Systems készítette, és az Exact Systems nem vállal felelősséget az ott szereplő információkért, véleményekért és anyagokért.
  8. Az Exact Systems jogosult a jelen Felhasználási Feltételeket a jelen Jogi nyilatkozat módosítása útján bármikor helyesbíteni. Ezen helyesbítések kötelező erővel bírnak; erre tekintettel javasolt a weboldalt a Felhasználási Feltételek mindenkori tartalmáról való tájékozódás céljából rendszeresen felkeresni.
  9. A jelen weboldalt tilos más, az Exact Systemstől eltérő személyek tulajdonában lévő weboldalakon, vagy azok egyes részein megjeleníteni.