Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

ISO Tanúsítványok

 

Az Exact Systems a kezdetektől fogva mindenekelőtt az általa nyújtott szolgáltatások minősége iránt kötelezte el magát. Ennek bizonyítékaként 2004-ben megvalósította, és bevezette az ISO 9001 szerinti Minőségirányítási Rendszert, és a rendszer bevezetését követően, 3 hónap múlva, már el is elnyerte a Det Norske Veritas tanúsítványát. Miután már 3 éve hatékonyan működött a rendszer, 2007 augusztusában megtörtént a rendszer újratanúsítása. Azáltal, hogy a rendszer auditálását a TÜV Thüringen tanúsító testülettel, a világ egyik vezető tanúsító testületének, a TUV CERT testületnek az egyik tagjával végeztette el, az Exact Systems még egyszer megerősítette, hogy az általa nyújtott szolgáltatások csúcsminőségűek. 2013-ban, a következő újratanúsítás elvégzésével az Exact Systems a TÜV Hessen-t bízta meg. A DNV és a TÜV Thüringen után, immár a harmadik testület is megerősítette, hogy az Exact Systems magas színvonalon nyújtja szolgáltatásait, és hatékony Minőségirányítási Rendszert működtet, ezzel elnyerve az ISO 9001:2008 megfelelőségi tanúsítványát.

A TÜV Hessen által végzett audit alkalmával az Exact Systems kibővítette a tanúsítvány hatókörét, így a tanúsítvány már a következőkre vonatkozik: alkatrészek átvizsgálása, javítása, előszerelése, előszerelt autóipari, és egyéb ipari alkatrészek és alkotórészek – főként tömeggyártásban.

A tanúsítvány új, kibővített hatóköre azt a jelenlegi állapotot tükrözi, amelyben az Exact Systems a megrendeléseket teljesíti, immáron nem csak az autóipari szektorban, ahol egyébként a minőségi követelmények mindig is elsődleges jelentőséggel bírtak, hanem egyéb iparágak területén is, például a készülékek és elektronikai cikkek gyártásában, ahol tömeggyártás folyik.