Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

Hírek

A romániai autógyártás számít az Exact Systemsre

A Dacia, a legnagyobb romániai autógyár, az Exact Systems-t választotta az egyik hivatalos szolgáltatójának a minőségügyi ellenőrzések elvégzésére. 2017. július óta az Exact Systems felelős a Mioveni-ben gyártott modellek (Logan, Sandero, Duster) minőségügyi ellenőrzéséért. Ezzel a Renault, az Audi, a Fiat és a Volkswagen után, egy újabb autógyárral bővült az Exact Systems partnereinek köre.

- A hosszú időn át tartó auditálást és engedélyeztetést követően, ami az OEM gyártók körében standard folyamatnak számít, a Dacia  a romániai leányvállalatunkat választotta ki  a minőségügyi ellenőrzései elvégzésére. Mint Európa egyik legnagyobb minőségügyi szolgáltatója, az Exact Systems kiváló szolgáltatást tud biztosítani  a romániai gyár és a beszállítói részére, amit egy, a minőségügyi ellenőrzésekre jól felkészült, fiatalos csapat garantál- mondja Pawel Gos, az Exact Systems Igazgatótanácsának elnöke. Ráadásul a Dacia egy újabb autógyár az eddigiek mellett, amely megkezdte cégünkkel az együttműködést. Azokban az országokban, ahol jelen vagyunk, mi rendelkezünk a legtöbb akkreditációval. Mi vagyunk a hivatalos szolgáltatói többek között a törökországi Renault-nak, a lengyelországi Fiat-nak, a német Volkswagen-nek és Daimler-nek illetve a belga Audi-nak és Volvo-nak- teszi hozzá Gos.
A Mioveni Automobile Dacia SA-val kötött szerződés 2017. július 1-jén, 1 év időtartalomra lépett hatályba. Az Exact Systems ezzel bekerült a 3 hivatalos szolgáltató közé, amelyek minőségügyi szolgáltatásokat nyújtanak az alkatrészek és végtermékek válogatása és utómunkája terén a Dacia és a beszállítói számára.  A Dacia a francia Renault Csoport része és a legnagyobb romániai autógyárként tartják számon. 2017. január és május között a Dacia összesen 143 000 autót gyártott.
A romániai Exact Systems az egyik legdinamikusabban fejlődő leányvállalat a csoporton belül. A vállalat 2016-ban több, mint 39 millió alkatrészt ellenőrzött át, ami 247%-os növekedést jelent a 2015. évi eredményhez képest. Csak Romániában 300 minőségellenőr dolgozik az Exact Systems-nél, de figyelembevéve a Dacia-val létrejött együttműködést, ez a szám várhatóan akár 80-100 fővel megemelkedhet.
 - A Dacia hivatalos szolgáltatójává válni hatalmas lehetőség a jövőt illetően nemcsak a román leányvállalat, de az egész vállalatcsoport számára is. Ez az akkreditáció hozzáférést biztosít nekünk az OEM és a beszállítói részéről érkező megrendelésekhez. A Dacia jelenleg 350 beszállítóval dolgozik együtt, amelyből 300 nemzetközi és 50 helyi válallat. Mindez potenciális ügyfelek jelentős bázisát nyújtja számunkra. Néhány vállalattal már van kapcsolatunk közülük, de reméljük, hogy a közeljövőben  a többiekkel is ki tudunk építeni üzleti kapcsolatot- állítja Jacek Opala, az Exact Systems Igazgatótanácsának tagja, aki a csoporton belül az üzletfejlesztésért felel.
Kapcsolattartó:
 
Ionut Viscol
Manager Zona
mobile: +40 0755 084 721
phone: +40 31 8052001
e-mail: ionut.viscol@exactsystems.ro