Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

Folyamat tökéletesítése

 

A szolgáltatás tartalma:

ezt a szolgáltatást a tanácsadónk, és a mi mérnökeinkből, vagy az ügyfél mérnökeiből álló csapat teljesíti a vevő telephelyén. A folyamat teljes körű felülvizsgálatát, a probléma forrásának azonosítását kínáljuk, valamint az Ügyféllel együtt a folyamat és a projekt irányítás tökéletesítését szolgáló eljárás kidolgozását vállaljuk. A cél a súlyos hibák kiküszöbölése, a gyártási költségek csökkentése, a munkahelyi ergonómia tökéletesítése, és a vállalati arculat jobbítása.

 

A szolgáltatás részletei:

az ügyfél üzemében végzett előzetes audit folyamata során, felajánlunk egy csapatot, időkereteket és projekt célkitűzéseket ajánlunk. A projekt időtartamára a vezető tanácsadó a gazdálkodó szervezet részévé válik, ami nagyon fontos abból a szempontból, hogy felelősséget vállal a munka, a csapat és a végeredmény iránt. A projektre vonatkozó előzetes ajánlat, információval szolgál az eredmények és beszámolók átadásáról, valamint a projektnek a különböző szakaszairól.

 

Előnyök:

a probléma, mind a nagyvállalatoknál, mind pedig a kisebb gyártó cégeknél, egy eset szabályos megközelítése, illetve a termék módosítása. Harmadik személy által nyújtott szolgáltatás igénybevétele lehetőséget kínál az Önök számára, hogy más szemszögből vizsgálják meg a folyamatot, amely akár, a cégnek gondot okozó probléma megoldásának innovatív módjához is elvezethet.

 

Miért az Exact Systems:

sok éves tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a vevők gyakran azért képtelenek megoldani egy problémát, mert a szervezetből hiányoznak a kellő tapasztalattal rendelkező emberek, vagy pedig nem rendelkeznek elegendő munkaerővel, és idővel ahhoz, hogy fejlesszék a folyamataikat. Ezen okokból kifolyólag, a társaság azon az elven működik, hogy a probléma hatásait küszöböli ki, ahelyett, hogy a probléma forrását szüntetné meg. Az Exact Systems a gyártási folyamat tökéletesítése érdekében kínálja e szolgáltatást, amelynek legfőbb célkitűzése a probléma okának megkeresése, és megszüntetése.