Elfelejtette a jelszavát?
Controlled quality - no. 1 on the market

A Vállalat

Az Exact Systems 2004 óta működik, és a minőségellenőrzési megoldások szektorában ma már az egyik vezető szállítónak számít, vagyis az autóipar számára végzi alkatrészek, alkotórészek, és késztermékek kiválasztását, javítását és átválogatását. A Vállalat legfőbb vevői autóipari szolgáltatók és beszállítók, valamint autógyártók. A Vállalat vevői olyan intézmények is, amelyek az elektronikai iparágban, a háztartási készülékgyártásban, illetve a kozmetikai iparágban foglalkoznak tömeggyártással. A Vállalatnak jelenleg Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Németországban, Szlovákiában, Törökországban, Romániában, Oroszországban, Nagy Britanniában, Belgium, Magyarországon, Hollandia és Kína vannak irodái.

A Vállalat nagy hangsúlyt helyez a szolgáltatások minőségére, valamint a megbízhatóságra, és az állandóságra a partnereivel együttműködve. Az Exact Systems-szel való együttműködés segít Önöknek elérni a legmagasabb minőségi színvonalat, és támogatni a gyártási folyamatok szervezését.

Csoportunk jelenleg 5000 főt foglalkoztat, akiket Európa-szerte működő 60 irodájával kibővített szervezetén keresztül bíz meg azzal, hogy a vevőivel dolgozzanak.

Szakemberekből álló csapatunkon belül erős a kohézió, fiatalos gondolkodásmódunknak köszönhetően nyitottak vagyunk bármilyen probléma megoldására. Kiválóságunk minőségorientált gondolkodásmódunkban rejlik, célunk pedig a vevőink sikeressége.

Szeretnénk, ha Ön is megismerné Vállalatunk ajánlatát.

Paweł Gos


Szeretnénk, ha együttműködő partnereink között üdvözölhetnénk Önt!

Paweł Gos
Igazgatótanács Elnöke